Showpony voor professionals

Als je op zoek bent naar de beste kwaliteit haarextensions, dan is Showpony precies wat je nodig hebt. Showpony is een van origine Australisch merk. We zijn er trots op om haarextensions van topkwaliteit aan jouw salon te leveren.

Innovatieve producten

Expert training

De ondersteuning die je verdient

Assortiment voor alle haartypes

Milieuvriendelijke en duurzame verpakking

Ethisch verkregen mensenhaar van de hoogste kwaliteit

Musthave haarextensions voor salons

Ons premium assortiment haarextensions voor salons omvat haarextensions met weft, mini micro kralen, slimline tape en Skin Weft Tape haarexentions.

Weft haarextensions

Weft haarextensions zijn perfect voor klanten die op zoek zijn naar semi-permanente en gemakkelijk aan te brengen haarextensions. Ze zijn verkrijgbaar in 15 natuurlijke kleuren die naadloos overgaan in natuurlijk haar. Met Showpony weft haarextensions in jouw salon kun je jouw klanten helpen om de perfecte look te bereiken.

Mini micro kralen haarextensions

Deze haarextensions zijn de perfecte oplossing voor in de salon om jouw klanten extra lengte en volume te geven! Onze mini-haarextensions met microkralen hebben een siliconen binnenvoering die stevig maar toch zacht is voor natuurlijk haar. Mini-haarextensions met microkralen zijn het meest geschikt voor medium tot dik haar en zijn verkrijgbaar in 14 natuurlijk ogende kleuren.

Slimline en Skin Weft Tape haarextensions

Showpony tape haarextensions zijn gemaakt van het fijnste Remy A+ mensenhaar, waardoor ze tot de hoogste kwaliteit haarextensions op de markt behoren. Deze haarextensions zitten vlak tegen de hoofdhuid, waardoor ze langer meegaan en ideaal zijn voor degenen met fijn of dunner wordend haar. Voorgetaped voor jouw gemak, bieden onze stukken van 4 cm een eenvoudig applicatie proces voor kappers.

Ethisch geproduceerde haarextensions

Showpony haarextensions zijn ethisch geproduceerd en duurzaam. Onze producten zijn van begin tot eind van de hoogste kwaliteit. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten en werkwijze onze ethische en morele principes belichamen. Onze ethische human haarextensions worden uitsluitend gekocht van personen die hun haar laten groeien, specifiek om te verkopen. Onze haarextensions worden in China verwerkt van haar uit India en Europa en ondergaan een chemische verwerking voordat ze netjes verpakt als Showpony-haar bij ons aankomen. We hebben gekozen voor een exclusieve mix van Indiaas en Europees haar omdat Indiaas haar kracht geeft, terwijl Europees haar bijdraagt aan de zachtheid van onze melanges. Daarnaast bieden we toonaangevende opleidingsprogramma’s op het gebied van aanbrengen, stylen, knippen en klantenservice voor salon professionals om elke keer een veilige en niet-detecteerbare plaatsing te garanderen.

Neem contact op

Wil je Showpony producten aanbieden in jouw salon? Neem dan contact met ons op!

Aan de slag met Showpony?

Vraag vandaag nog een demo aan!